Så jobbar vi

Vi arbetar med flera olika typer av kunder: Företag och organisationer som vill ha helhetslösningar eller punktinsatser. Arkitektbyråer och inredningsdesigners med specifika och avancerade ritningar. Privatkunder som ställer extra höga krav på sin inredning.  Gemensamt för alla är att kunderna väljer oss för vår personliga service och kvalitén i inredningen vi tillverkar. För att hålla kvalitén under många år framöver är vi behjälpliga under hela processen; från ritbordet till val av material, snickeriproduktion och slutligen montering på plats.

Vår moderna maskinpark omfattar idag det som behövs för produktion av allt från trappor och kök till avancerad möbeldesign och omfattande specialinredningar. Det senaste året har vi fått tillskott av en kanlistmaskin och en 4 axlig CNC som gör vår produktion mer än komplett. För att verkligen göra skäl för uttrycket att vara en helhetsleverantör har vi  nära samarbeten med andra aktörer som vi kan koppla in i projekten om det t.ex. behövs ett nytt golv.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Peter på telefon 0707-124940. Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte för att diskutera ditt projekt.DSC_8860